fbpx

BARTA DÁVID

- ceremóninamester -Rólam

“Barta Dávid vagyok, egy laza, folyton mosolygós ember,
aki ceremóniamesterként segít abban,
hogy a Nagy Nap pontosan olyan legyen,
amilyennek Ti megálmodtátok!”

Hogyan válasszátok ki a legjobb ceremóniamestert?

A legfontosabb, hogy egy olyan embert válasszatok, akivel megvana kölcsönös szimpátia.Olyan ez, mint amikor egy baráti társaságban bemutatnak nektek egy idegent.Hamar ki fog derülni, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak és könnyedén tudtok beszélgetni,vagy legszívesebben inkább felállnál és elmennél gyorsan a pulthoz rendelni még egy italt.A ceremóniamester támogatni fog az első találkozótól a lagzi végéig, rengeteg terhet vesz lea vállatokról, ezért olyan embernek kell lennie, akiben meg tudtok bízni, akire rá meritek bíznia ti Nagy Napotok levezénylését.

Egyik kollégától hallottam, hogy a jó ceremóniamestera lagzi végére a barátoddá válik és ez remekül összegzi az én gondolataimat is.

Niki & Ádám

“Maximálisan elégedettek voltunk Dávid szolgáltatásával, rendíthetetlen és letörhetetlen mosolygóságával, illetve a vendégek és felénktanusított barátságos hozzáállásával. Szívből ajánljuk mindenkinek, és bízunk benne, hogy mégtalálkozunk valamely ismerősünk Nagy Napján!”

Panni & Attila

“Dávid nagyon közvetlen, barátságos, mosolygós ceremóniamester. Az esküvő során folyamatosan kézben tartotta a dolgokat, nem hagyta leülnia bulit. Semmit sem erőszakolt ránk, de rengeteg jó ötlete volt az esküvő közben is. Örülünk, hogy Téged választottunk”

Kapcsolatfelvétel