fbpx

VALKÓ BENCE

- ceremóninamester -Rólam

 

 

Valkó Bence vagyok, színész és zsonglőr.

 

Színészként végeztem, de utolsó éveimben a cirkusz világa teljesen megfertőzött. Olyannyira, hogy a színészetet összemostam a cirkusszal, így előadásaink e kettő ötvözetén alapulnak. Az előadásokat én vezetem – hogy még érdekesebb legyen –, gólyalábakon, ezáltal nagy rutinra tettem szert az emberekkel való kommunikációban. Tudom, hogyan kell megszólítani a tömeget és miként lehet hatást gyakorolni rájuk.
Nagyon élvezem, így igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy a hobbim (játék és kommunikáció) egyben a hivatásom is, tiszta szívből tudom csinálni.

 

 


Miért tetszett meg az esküvők világa?

Az idei év számomra is hatalmas változást hozott: megházasodtam! Életem legszebb napja volt, amelyre örökre emlékezni fogok! Azok a pillanatok már sosem fognak visszatérni az életembe, így jól tudom, fontos, hogy a nagy napon minden úgy történjen, ahogyan azt a pár szeretné. Tökéletesnek kell lennie.

 

Mielőtt megházasodtam, az a megtiszteltetés ért, hogy néhány ismerős pár felkért, hogy segítsek nekik a nagy napjuk levezénylésével. Régóta szemeztem már a ceremóniamesterkedéssel, és sokfelől kaptam támogatást is azzal kapcsolatban, hogy ideje lenne belevágni. Az idei évben minden összeállt, és a gondolat végre valósággá vált.

Mivel voltak elképzeléseim a saját esküvőmet illetően, könnyen tudtam segíteni az ismerőseimnek mind az ötletelésben, mind pedig a megvalósításban. Hozzáteszem, nagy felelősség az ember barátai előtt helytállni, de a visszajelzésük alapján minden elvárásuknak sikerült eleget tennem.

Én, mint ceremóniamester

A pároknak nincs könnyű dolguk, amikor elkezdik az esküvőszervezést, hiszen életükben először csinálnak ilyesmit. A készülődés akár már egy évvel a nagy nap előtt is elkezdődhet. Pont ebből kifolyólag, nem szoktam meghatározni konkrét konzultációs időpontokat, hanem arra kérem a párokat, hogy amikor csak szükség van rám, keressenek. Amiben csak lehet, a segítségükre leszek. Természetesen a pontos forgatókönyvet mindig együtt szoktuk megírni, de azon felül nem szabom meg, hogy hányszor egyeztessünk.

Az esküvő napján nagyon gyorsan követik egymást az események. Pont emiatt tartom fontosnak, hogy amikor csak lehet, a pár beszélgessen a családtagokkal, ismerősökkel, élvezzék ki hogy végre mind együtt lehetnek. A násznép koordinálását, informálását, a szolgáltatók összefogását, és minden egyéb teendő elvégzését rám bízhatják. mindenre persze nem lehet felkészülni., de sosem szoktam bepánikolni, minden problémára igyekszem megoldást találni.

Egy esküvőn helyet kaphatnak különböző játékok is. Nyitott vagyok rá, hogy ha az emeli az est színvonalát, akkor éljünk ezzel a lehetőséggel. Természetesen ez nem alapeleme egy lakodalomnak, de üde színfoltja lehet. Szívesen segítek megtalálni a tökéletes játékot, minden esküvőn más működik jól és válik be. Szerencsére végtelen a lehetőségek tárháza.

A csapatunk és én is azt gondolom, a jó ceremóniamester az, aki  háttérben marad, mégis odafigyel minden apró részletre. Nem vagyok tévedhetetlen, de törekszem és igyekszem, hogy a nagy napból a lehető legjobbat hozzuk ki. Én biztosan azon leszek.

Természetesen van még hova fejlődnöm. Nem titok, hogy nincsenek mögöttem évek, de ez nem tántorít el attól, hogy levezényeljem életetek legfontosabb napját! Nagyon érdekel az esküvők világa, és alázatos vagyok a szakmával szemben. Bízok magamban, és tudom, hogy Gyuri segítségével a 2022-es évre nagyon sokat fogok fejlődni. Alig várom már a kihívásokat!

 

Bízom benne, hogy e rövidke bemutatkozó alapján szimpatikusnak találtok, és beszélhetünk akár személyesen, akár videóhívásban!

Kapcsolatfelvétel